“Optimaliseer je netwerk” – Programma Relatiegericht Werken

“Optimaliseer je netwerk” – Programma Relatiegericht Werken

De 21eeuwse netwerksamenleving vraagt om een andere manier van werken. Efficiënte netwerken en waardevolle relaties zijn hierbij cruciaal. Maar hoe organiseer je dat? Hoe zorg je dat medewerkers maatwerk voor stakeholders kunnen leveren binnen een uniforme structuur?

Het programma Relatiegericht werken helpt je een stakeholder web te maken, de relaties te prioriteren, en het web en de samenwerking te optimaliseren. Relaties maken werk persoonlijk en daardoor menselijk. Dit betekent geenszins dat relaties niet zakelijk zijn. Integendeel. Goede relaties in een zakelijke context zijn immers het bewijs dat beide kanten waarde toevoegen.

Goede relaties maken dat je op basis van vertrouwen kunt werken. Vertrouwen is een versneller en een verdieper: alles gaat vlugger en beter.

Relatiegericht werken helpt de organisatie om binnen- en buitenwereld in efficiënte netwerken met elkaar te verbinden. Medewerkers vergroten hun relatievaardigheden en maken optimaal gebruik van hun netwerken. Zo ontstaan waardevolle relaties. Relaties die voor je gaan werken.

Met Jan-Peter Mout en Aafke van Sprundel 

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: