Partners

Partners

Aafke van Sprundel (1971) is initiator van Awareness Initiatives, antropologe, communicatieadviseur en trainer. Ze heeft Awareness Initiatives opgericht om organisaties, groepen en individuen te inspireren en begeleiden zodat ze hun dromen en hetgeen ze nastreven in de wereld waar gaan maken. Wat Aafke drijft is een duurzame ontwikkeling van mensen en de wereld en werkelijkheid die we in een continu proces creëren. Hoe kan je sturing geven aan een gewenste toekomst in een toenemende complexe en samenhangende wereld? Ze brengt daarin haar creativiteit en jarenlange ervaring in verschillende disciplines zoals communicatiestrategie, project management, het begeleiden van workshops, trainingen, en programma’s. Aafke is getraind aan de Hogeschool voor Communicatie en Journalistiek Utrecht, Vrije Universiteit (Culturele Antropologie), Universiteit van Amsterdam (Communicatiewetenschappen), Psychosynthese Studies, Schumacher College in Engeland (Systems Thinking). LinkedIn

Dimphy Peters (1971) is bedrijfskundige met grote affiniteit voor de psyche van de mens. In organisatie context is ze gericht op het bereiken van de mooist mogelijke resultaten, voor de klant, de medewerkers en de eigenaren. Op korte, maar vooral ook op lange termijn. Organisaties en individuen ontwikkelen zo in hoofd, hart en handen. Ze werkt als interim manager, als facilitator van veranderingen en als (team-) coach. Dimphy maakt zichtbaar wat er is en creëert empowerment om naar een nieuw ideaal te gaan. De energie en het enthousiasme die ontstaat zodra het licht gaat schijnen is een belangrijke drijfveer. Dimphy wil bijdragen aan een mooiere wereld door betrokkenen bewust te maken van wat mogelijk is en win-win te realiseren. Kwaliteiten die zij daarbij inzet zijn ambitie, helderheid, directheid, rust en enthousiasme. Ze is onder andere getrained aan de UvA, bij The Management and Motivation Institute MMS en bij Phoenix.

foto DavideDavide Piai (..) is passionate about reducing unnecessary suffering through mindfulness-based training. He has studied contemplative practices for 20 years, spending five years at a traditional Buddhist philosophy college in Nepal, as well as time in long meditation retreats. His life is dedicated to healing in all its forms—he is also a pranic healer and enjoys nourishing people through good food (Italian cooking made with love), good music (as a working musician) and good humour.

ANitaAnita Tamming (..) is een enthousiaste inspirator die altijd een laagje dieper graaft. “Mijn kracht is vanuit aardse nuchterheid diepgang creëren in persoonlijk bewustzijn. Vanuit resultaatgerichtheid en focus maak ik mensen ervan bewust waarom ze het ene wensen en het andere doen. Ik spiegel wat ik zie, voel en hoor en stel confronterende vragen. Zo nemen mensen weer de leiding over hun eigen keuzes in plaats van geleid te worden. De rode draad in mijn leven is verbinden: hoofd en hart, mens en omgeving, beweging en stilte, individuen met mensen in netwerken. In coaching verbind ik me met anderen, zodat ik door de juiste vragen te stellen hun (latente) potentieel en kwaliteiten tot leven kan laten komen. Mensen zijn dan vaak verrast door zichzelf. Er gaat echt een lichtje aan.”

Bas Budde (1969) helpt organisaties die zich inzetten voor een gezonde, duurzame leefomgeving met het vertalen van hun doelstellingen in een effectieve communicatiestrategie en heldere teksten. ‘Het is mijn droom dat we natuur, landbouw, infrastructuur, stedenbouw, economische activiteiten en het welzijn van mensen in optimale harmonie kunnen brengen, vanuit de overtuiging dat die harmonie  de meest vruchtbare grond is om op te groeien.’ Bas is een verbinder, altijd op zoek naar gemeenschappelijke grond en een open dialoog. Een denker en een doener. Met zijn studies Bedrijfskunde (RUG) en Communicatiewetenschappen (UvA) en zijn jarenlange ervaring als copywriter, bladenmaker en communicatieadviseur weet hij complexe materie kernachtig te verwoorden in verrassende verhalen. Facts tell, stories sell!

 

 

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: