Consultancy

Consultancy

Het Awareness Initiatives netwerk biedt workshops en trainingen voor organisaties, groepen en individuen op het gebied van team- en persoonlijke ontwikkeling, bewustwording, creativiteit en productiviteit en welzijn in het algemeen, in het bijzonder in de organisatie.

Naast trainingen geven we ook advies voor co-creatie, MVO en fusietrajecten,  begeleiden CoPs (Communities of Practice) en fungeren als klankbord. Het vermogen, de creativiteit en het samenspel in communities en netwerken van mensen zijn de drijvende kracht achter verandering en verbetering. Daarvoor is zelfkennis en inzicht de eerste stap.

Wij zetten ons graag in voor organisaties die zich bezig houden met nieuwe economische modellen, om het zelf en gezamenlijk produceren en distribueren van schone energiebronnen, om verandering van onze voedselketen, meer en beter contact met de buren en de buurt, een MVO project voor stakeholders van het bedrijf, de lancering van een duurzaam product, of om verantwoordelijk gedrag in de organisatie.

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: