Consultancy

Consultancy

Het Awareness Initiatives netwerk biedt workshops en trainingen voor organisaties, groepen en individuen op het gebied van team- en persoonlijke ontwikkeling, bewustwording, creativiteit en productiviteit en welzijn in het algemeen, in het bijzonder in de organisatie.

Centraal in onze aanpak is het creëren van ruimte voor reflectie, gesprek en waardecreatie zowel binnen organisatieprocessen als in relatie tot externe stakeholders.

Naast onze vaste trainingen en tools geven we ook 1-op-1 advies en fungeren we soms als klankbord. Het vermogen, de creativiteit en het samenspel van mensen in communities en netwerken zijn de drijvende kracht achter verandering en verbetering. Daarvoor is zelfkennis en inzicht de eerste stap.

Wij zetten ons graag in voor organisaties die zich bezig houden met nieuwe economische modellen, schone energiebronnen, zuivere voedselketens, inclusiviteit van mensen, MVO binnen het bedrijf, lancering van duurzame producten, aanzetten tot verantwoordelijk gedrag in de organisatie.

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: