Over

Over

Aafke van Sprundel (1971) is initiator van Awareness Initiatives, antropologe, communicatie- en organisatieadviseur en teaming coach. Ze heeft Awareness Initiatives opgericht om organisaties, teams en individuen te inspireren en te begeleiden om waar te maken wat ze in de wereld nastreven.

“Wat mij drijft is de mens in relatie tot zichzelf en tot elkaar: wie ben je als mens op de werkvloer? Hoe kan je samen sturing geven aan een gewenste toekomst in een toenemende complexe en samenhangende wereld?”

Ze brengt daarin haar creativiteit en jarenlange ervaring in verschillende disciplines. Aafke is getraind aan de School voor Journalistiek Utrecht, VU (Culturele Antropologie), UvA (Communicatiewetenschappen), Psychosynthese Studies, Schumacher College in Engeland (Systems Thinking), Deep Democracy Level 4 (House of Deep Democracy). Met 15+ jaar ervaring en kennis biedt ze helderheid en inzicht bij complexe vraagstukken.

Ik creëer ruimte voor reflectie, gesprek en waardecreatie zowel binnen organisaties als in relatie tot externe stakeholders.

PROGRAMMA’S en WORKSHOPS
We geven zowel unieke kant-en-klare als op maat gemaakte workshops en programma’s voor professionals en teams die baat hebben bij meer helderheid over eigen werkwijze en hoe deze te optimaliseren. Onze programma’s voor organisaties en individuen bieden concrete handvaten bij team- en persoonlijke ontwikkeling, en het vergroten van creativiteit en waardecreatie op de werkvloer. Daarvoor kan je je direct aanmelden.

CONSULTANCY en COACHING
Daarnaast bieden we ook organisatieadvies, communicatieadvies, losse cultuurverandering en communicatie trainingen en coaching. Geïnteresseerden kunnen een email sturen naar info@awarenessinitiatives.com

DIRECT BOEKEN

  • Wil je een programma of workshop van Awareness Initiatives boeken
  • Wil je organisatieadvies van het Awareness Initiatives netwerk

DEELNAME AWARENESS INITIATIVES

  • Zelf je capaciteiten inzetten en deelnemen aan het Awareness Initiatives netwerk
  • Wil je je aanmelden voor de Aware! nieuwsbrief

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: