“Hoor Meer” – Training effectief luisteren voor professionals

“Hoor Meer” – Training effectief luisteren voor professionals

“Ba” is Japans voor ruimte waarin relaties tussen mensen tot stand komen. In deze ruimte komt individuele en collectieve wijsheid tot uiting, door onbewuste kennis te transformeren naar expliciete kennis.

In deze informatie overgoten samenleving heeft de communicatiemanager / – adviseur een prominente taak. De juiste informatie op de juiste manier en op het juiste moment aan je doelgroep overbrengen en daarmee het gewenste gedrag behalen is niet gemakkelijk. Goede dialoog met de doelgroep is daarvoor nodig. En dat vereist te kunnen luisteren. Naar de opdrachtgever, naar de doelgroep, naar de wereld, naar trends en naar jezelf.

In de workshop “Hoor Meer” leer je vaardigheden die je helpen jouw onbewuste kennis en die van je collega’s, medewerkers of managers, én die van je doelgroep op het hoogste niveau tot uiting te brengen. Zodat je een effectieve boodschap op jouw doelgroep kan overdragen.

Je leert te werken met 4 niveaus van luisteren: Downloading, Feitelijk luisteren met open geest, Empatisch luisteren met open hart, Generatief luisteren met open wil.

AANMELDEN of MEER INFO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: